Laksewrap
Denne laksewrapen er en enkel middag å lage når du er på farten. Den består av fire komponenter: fisk, kålmix, guaccamole og tzaziki. Alle disse er laget på enklest mulig måte, og en kan selv velge om en vil inkludere alle og ha de i en wrap eller sløyfe dette.
Denne middagen tar omtrent en halv time å forberede, da mange av ingrediensene er forberedt på forhånd, og er derfor perfekt for en dag der du har knapt med tid, men likevel ønsker å få i deg god og næringsrik mat.
Dette trenger du:
- Laks
- Super Grønnkål mix fra Bama (inneholder grønnkål, hodekål, rødkål, rødbete og gulrot)
- 1 boks rømme
- 2- 3 fedd hvitløk
- 2 avocado
- 1 agurk
- Sitron
- Salt og pepper
Slik gjør du:
- Stek laks i en panne med smør eller olje. Krydre med salt pepper og litt sitron til slutt.
- Kålmixblandingen stekes i en annen panne med litt olje (evnt. noen cashewnøtter) i 2-3 minutter.
- Mos avocado med en gaffel og bland inn saft fra 1/4 sitron, salt og pepper (evt 1 fedd most hvitløk om du ønsker det)
- Rasp 1/2 – 3/4 agurk over et rent kjøkkenhÃ¥ndkle. Klem ut alt vann fra agurken over en vask ved hjelp av hÃ¥ndkleet. Agurk og rømme blandes i bolle med hvitløk, salt, pepper og 1/4 sitron.