Mango-lunsj på farten

Sep 14, 2016 | Frokost og lunsj, Oppskrifter

Vi har alle gjort det – laget havregrøt til frokost eller lunsj også lager vi litt for mye som vi setter i kjøleskapet. Her har du forslag til et supert lunsjalternativ der du også får brukt disse restene.

Dette trenger du:

  • Melk
  • 1 håndfull mandler
  • 1/2 mango
  • Blåbær/bringebær
    •  

    Slik gjør du:

    1. Ta ut rester av havregrøt (kald fra kjøleskapet). Ofte er denne veldig fast og klebrig. Bland inn litt kald melk slik at den får en mer flytende konsistens uten å være helt rennende. Dette kan du regulere selv slik at du får ønsket konsistens.
    2. Hell så grøten i en beholder (krukke, syltetøyglass, matbeholder) du kan ta med deg på jobb/skole eller i en bolle om du skal spise den der du er.
    3. Kutt opp mandler og bland inn i grøten. Kutt så opp avocado i små terninger og legg oppå grøten sammen med bringebær eller blåbær (eller begge deler).
    4. Oppbevar grøten gjerne i et kjøleskap til du skal spise den slik at den er kald og frisk.
    5. Topp med litt honning dersom du trenger mer søtning