Sjokoladefudge
Her er et sunnere alternativ til sjokoladesnacks når du føler søtsuget kommer. Sjokoladefudge er laget av tre ingredienser og tar kort tid å lage. Fungerer like godt som hverdagsnacks og helgekos.  Dadler har nemlig et naturlig høyt sukkerinnhold som gjør at fudgen blir søt og god.
Dette trenger du:
- 16 dadler (anbefaler å kjøpe myke dadler)
- 1 ss peanøttsmør
- 3-4 tsk kakaopulver
Slik gjør du:
-
Ta ut stenen i dadlene og putt de i en bolle. Er de harde bør de bløtlegges på forhånd. Mos dadlene med en gaffel eller en stavmikser. Deretter blander du inn kakaopulver og peanøttsmør i daddelmassen. Nå har du laget din egen fudge og kan spise den som den er eller lage den til delikate kuler ved å rulle de i kakao og/eller kokosmasse slik som på bildet.
-
Bør oppbevares i kjøleskapet da de blir myke hvis de er for lenge i romtemperatur.
-
Tips: Rull kulene i kakaomasse for så å putte de i en form (isbitform, kakeform, sjokoladeform eller annet) for å få fine figurer.