Sjokolado
Enkel og god dessert som inneholder både sunn olje fra avocado og antioksidanter. Deilig sjokoladesmak og fløyelsmyk konsistens gjør dette til en hit hos de aller fleste 🙂 Kjempegod ved siden av kaffe eller en kopp te. Vi sier bare yes please!
Dette trenger du:
- 2 store avocado (eller 3 små)
- 150 ml kokosnøttmelk
- 2-3 ss lønnesirup
- saft fra en appelsin + revet skall
- en klype havsalt
- 1 ss kaffe
- 3-4 ss kakao
- cacaonibs/granateple til topping (eller noe annet – her er det bare Ã¥ være kreativ)
Slik gjør du:
- Ta ut avocado med en skje fra skallet, pass på å la skallet være helt dersom du skal bruke denne til servering.
- Bland avocado, kokosnøttmelk, lønnesirup, kaffe, kakao, havsalt og saft fra en appelsin i en blender eller med en stavmikser til massen er myk og smooth.
- Bruk en slikkepott til å fordele massen tilbake til avocado skallene (eller andre boller)
- Avkjøl i kjøleskap eller fryser i 30 min
- Topp med cacaonibs, granateple og revet appelsinskall