Sjokolado

Mar 19, 2017 | Oppskrifter, Snacks & mellommåltider

Enkel og god dessert som inneholder både sunn olje fra avocado og antioksidanter. Deilig sjokoladesmak og fløyelsmyk konsistens gjør dette til en hit hos de aller fleste 🙂 Kjempegod ved siden av kaffe eller en kopp te. Vi sier bare yes please!

Dette trenger du:

  • 2 store avocado (eller 3 smÃ¥)
  • 150 ml kokosnøttmelk
  • 2-3 ss lønnesirup
  • saft fra en appelsin + revet skall
  • en klype havsalt
  • 1 ss kaffe
  • 3-4 ss kakao
  • cacaonibs/granateple til topping (eller noe annet – her er det bare Ã¥ være kreativ)

Slik gjør du:

  1. Ta ut avocado med en skje fra skallet, pass på å la skallet være helt dersom du skal bruke denne til servering.
  2. Bland avocado, kokosnøttmelk, lønnesirup, kaffe, kakao, havsalt og saft fra en appelsin i en blender eller med en stavmikser til massen er myk og smooth.
  3. Bruk en slikkepott til å fordele massen tilbake til avocado skallene (eller andre boller)
  4. Avkjøl i kjøleskap eller fryser i 30 min
  5. Topp med cacaonibs, granateple og revet appelsinskall