Nicecream

Jun 29, 2015 | Oppskrifter, Snacks & mellommåltider

SommermÃ¥nedene er i gang, og med varmen kommer ofte lysten pÃ¥ noe søtt og gjerne iskrem. Et godt alternativ er bananiskrem eller sÃ¥kalt “nicecream”. Bananer er naturlig søte og fungerer derfor ypperlig som iskrem

Dette trenger du (2 porsjoner):

  • 2 frossne bananer
  • 1 ss peanøttsmør (gjerne økologisk uten tilsatt salt)

Slik gjør du:

  • Mos bananene med peanøttsmøret i en foodprosessor eller med en stavmikser. Er det for vanskelig Ã¥ mose bananene med stavmikseren kan du vente noen minutter slik at bananene blir litt mykere.

  • Toppingen gjør denne isen enda bedre – og her er det bare Ã¥ være kreativ! Her har jeg benyttet meg av gojibær, kakaonibs, frossne bringebær og kokkosnøttflak. Perfekt som dessert, men ogsÃ¥ som et mellommÃ¥ltid (eller tørr jeg Ã¥ si det… frokost!). En kan ogsÃ¥ gjerne bruke sjokoladefudge eller andre frukter (som for eksempel norske jordbær).

  • Dette er en deilig sommerdessert som gir masse energi og kan nytes med god samvittighet 😀