Nicecream

Jun 29, 2015 | Oppskrifter, Snacks & mellommåltider

Sommermånedene er i gang, og med varmen kommer ofte lysten på noe søtt og gjerne iskrem. Et godt alternativ er bananiskrem eller såkalt “nicecream”. Bananer er naturlig søte og fungerer derfor ypperlig som iskrem

Dette trenger du (2 porsjoner):

  • 2 frossne bananer
  • 1 ss peanøttsmør (gjerne økologisk uten tilsatt salt)

Slik gjør du:

  • Mos bananene med peanøttsmøret i en foodprosessor eller med en stavmikser. Er det for vanskelig å mose bananene med stavmikseren kan du vente noen minutter slik at bananene blir litt mykere.

  • Toppingen gjør denne isen enda bedre – og her er det bare å være kreativ! Her har jeg benyttet meg av gojibær, kakaonibs, frossne bringebær og kokkosnøttflak. Perfekt som dessert, men også som et mellommåltid (eller tørr jeg å si det… frokost!). En kan også gjerne bruke sjokoladefudge eller andre frukter (som for eksempel norske jordbær).

  • Dette er en deilig sommerdessert som gir masse energi og kan nytes med god samvittighet 😀