Smuldrepai
En nydelig pai som er super til dessert. Denne er perfekt å lage kjapt og de aller fleste digger denne. Frisk og god. Anbefaler å lage hjemmelaget vaniljesaus til for å gjøre den enda saftigere.
Pai innhold:
- ca 500-600 gr frosne bær
- 1/4 dl sukker
- 1 ss potetmel
Smuldredeig innhold:
- 3 dl mel
- 4 dl havregryn
- 8 ss sukker
- 200 gr kjøleskapskaldt smør
Slik gjør du:
- Bland bær og frukt med sukker og potetmel. Dette fordeles i en paiform.
- Ha mel, sukker og havregryn i en bolle.
- Skjær smør i terninger – og bland det inn med ingrediensene i bollen. Dette steget mÃ¥ du nok bruke hendene til.
- Dryss smulene fra massen over bær/frukt i paiformen.
- Stekes i 15-20 min på 220 grader. Toppingen skal da være gylden og bærsaften skal boble.
Du er kanskje også interessert i:
sjokolademousse
Dersom du har lyst på noe digg med sjokoladesmak som i tillegg metter og er sunt, er dette noe for deg! Sjokolademousse som er laget på blant annet avocado, banan, appelsin og kakao høres kanskje...
Fermentert ketchup
Å fermentere mat er en gammel tradisjon i Norge som har kommet mer og mer frem i lyset de siste årene. Fermentering er egentlig gjæring, og tradisjonelt har fermentering vært viktig for å kunne...
Saftig baked oats med gulrot og mandelkaramellsaus
Baked Oats har blitt en klar favoritt hjemme. Den er enkel å lage og perfekt som en hverdagstreat - eller til frokost også. Denne varianten er med gulrot med mandelkaramellsaus over. Fantastisk god...