Smoothiebolle med grønnkål

May 19, 2017 | Frokost og lunsj, Oppskrifter, Snacks & mellommåltider

Dette trenger du (til 2 små boller):

  • 1 neve grønnkål
  • 1 1/2 frossen banan
  • 1-2 ss peanøttsmør
  • havremelk

Slik gjør du:

  1. Ta alle ingrediensene i en blender. Hell havremelk slik at det rekker over ingrediensene, evt mer eller mindre avhengig av konsistensen du foretrekker.
  2. Hell smoothie i to boller og topp med det du liker. Her har det blitt brukt kokosnøttflak, gojibær, kakaonibs, fersken, mandler og litt chiafrø

Du er kanskje også intressert i:

Smuldrepai

Smuldrepai

En nydelig pai som er super til dessert. Denne er perfekt å lage kjapt og de aller fleste digger denne. Frisk og god. Anbefaler å lage hjemmelaget vaniljesaus til for å gjøre den enda saftigere.Pai...

Fermentert ketchup

Fermentert ketchup

Å fermentere mat er en gammel tradisjon i Norge som har kommet mer og mer frem i lyset de siste årene. Fermentering er egentlig gjæring, og tradisjonelt har fermentering vært viktig for å kunne...